ГАЗИ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ


ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СВІЖОСТІ ТА ЯКОСТІ

Довготривала якість, візуальна привабливість, іскриста свіжість – гази виконують найрізноманітніші завдання в харчовій промисловості. Основною метою цих програм є збереження існуючої якості продукту. Це означає, що гази часто використовуються на стадії виробництва. Типові програми включають заморожування та пакування, охолодження при змішувальнні та сатурацію напоїв.

ELME MESSER GAAS постійно пропонує нові технології для харчової промисловості. Одним із прикладів є Variomix®, яка використовується для швидкого і точного контролю температури виробу при змішуванні процесів; іншим є VarioSol®, яка використовується для виробництва борошнистої продукції, або “Siber System”, гнучка і інноваційна транспортна система охолодження використовується для забезпечення безперервного холодного ланцюга для свіжих і заморожених продуктів.

Gourmet це ім’я, під яким ELME MESSER GAAS поставляяє чисті гази і газові суміші для харчової промисловості. Ці гази задовольняють найвищим стандартам якості і відповідають всім європейським правовим нормам щодо продуктів харчування, а також кожній потребі НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Point).

ВИДИ ХАРЧОВИХ ГАЗІВ


Продукти