Гази в балонах і бандлах
ГАЗИ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СВІЖОСТІ ТА ЯКОСТІ
Довготривала якість, візуальна привабливість, іскриста свіжість – гази виконують найрізноманітніші завдання в харчовій промисловості. Основною метою цих програм є збереження існуючої якості продукту. Це означає, що гази часто використовуються на стадії виробництва. Типові програми включають заморожування та пакування, охолодження при змішувальнні та сатурацію напоїв.
ELME MESSER GAAS постійно пропонує нові технології для харчової промисловості. Одним із прикладів є Variomix®, яка використовується для швидкого і точного контролю температури виробу при змішуванні процесів; іншим є VarioSol®, яка використовується для виробництва борошнистої продукції, або “Siber System”, гнучка і інноваційна транспортна система охолодження використовується для забезпечення безперервного холодного ланцюга для свіжих і заморожених продуктів.
Gourmet це ім’я, під яким ELME MESSER GAAS поставляяє чисті гази і газові суміші для харчової промисловості. Ці гази задовольняють найвищим стандартам якості і відповідають всім європейським правовим нормам щодо продуктів харчування, а також кожній потребі НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Point).
ВИДИ ХАРЧОВИХ ГАЗІВ
Gourmet C (Діоксид вуглецю)
Gourmet C (Діоксид вуглецю)
Найбільш відомим для Gourmet C є сатурації пива. Виробництво безалкогольних напоїв зазвичай слідує однаковому процесу.
Для отримання додаткової інформації про вибрані продукти, будь ласка, перевірте наші технічні специфікації:
ЗАКРИТИGourmet N (азот)
Gourmet N (азот)
Gourmet N використовується при упаковці в модифіковану атмосферу для захисту харчових продуктів від небажаних екологічних впливів.
На багатьох кроках виробництва вина, азот також використовується для інертизації.
Для отримання додаткової інформації про вибрані продукти, будь ласка, перевірте наші технічні специфікації:
ЗАКРИТИGourmet O (Кисень)
Gourmet O (Кисень)
Для рибництва зазвичай використовується Gourmet O. Адекватний рівень кисню в рибних резервуарах і проточних каналах є важливими для того, щоб уникнути стресу для риб і домогтися високої врожайності.
Для отримання додаткової інформації про вибрані продукти, будь ласка, перевірте наші технічні специфікації:
ЗАКРИТИGourmet A (Аргон)
Gourmet A (Аргон)
У виробництві вина аргон використовується для інерування.
Для отримання додаткової інформації про вибрані продукти, будь ласка, перевірте наші технічні специфікації:
ЗАКРИТИGourmet N50-80
Gourmet N50-80
Упаковка в модифікованій атмосфері захищає харчові продукти від небажаного екологічного впливу.
50%-80% азот
50%-20% двоокису вуглецю
Для отримання додаткової інформації про вибрані продукти, будь ласка, перевірте наші технічні специфікації:
ЗАКРИТИ
Gourmet O80
Gourmet O80
Зазвичай Gourmet O80 використовується для упаковки свіжого червоного м’яса в модифіковану атмосферу.
80% кисень
20% двоокис вуглецю
Для отримання додаткової інформації про вибрані продукти, будь ласка, перевірте наші технічні специфікації:
Технічні данні
ЗАКРИТИ